PixelBay - Készítsünk együtt honlapot! Keress bizalommal

attila.vereczkei@gmail.com

+36 (30) 1-820-420

Elkészült megbízásaim (honlap, webshop).PixelBay - portfólió

Honlap, webshop portfólió

Kedves érdeklődő / látogató. Köszönöm hogy benéztél a PixelBay oldalára. Az alábbiakban megtekintheted munkásságom (honlap, webshop területén). 2017 márciusában alakult a vállalkozásom, bár akkor még más néven. A tényleges PixelBay 2017 decemberében jött létre. A jelenlegi oldal is folyamatosan bővül, bár a formavilága már nem nagyon fog változni. A közeljövőben, ahogy időm, engedi lesznek ingyenes tanácsok tippek. Valamint tervezek egy felületet is ahonnan vagy ingyen, vagy minimális összegért cserébe letölthetőek lesznek különféle weboldal elemek is.

Weboldal webshop, SEO, cikkírás kérdésekben keress bizalommal bármikor (kérlek a vasárnapot hagyd meg nekem szünetnek).

Az alábbi portfólió folyamatosan bővül. Ha valamelyik oldal, vagy webshop nem elérhető az valószínű azért lehet mert időközben megszűnt a tulajdonos érdekeltsége. Ha ilyesmit tapasztalsz kérlek írj egy e-mailt (ne aggódj nem veszlek fel csak úgy egy feliratkozói listára, és nem bombázlak tele levelekkel).

> ÉPÍTSÜNK HONLAPOT KÖZÖSEN <

Tréleres Mentés - Egyszerű honlap

Tréleres MentésInformációs honlap

Elképzelés.

Az alap elképzelés egy egyszerű weboldal volt. Legyen modern, de jól átlátható, illetve legyen egy felület ahol ki lehet számolni a szállítási költségeket. Valamint egy flotta bemutató is szükséges volt.

ingatlaniroda weboldal

Empire '92Ingatlaniroda honlap

Elképzelés.

Ingatlaniroda honlapról lévén szó, kellett egy nagyon letisztult, modern, és versenyképes design. Valamint egy egyszerű de sokrétű kereső is. A megrendelő kérése is erre irányult. Az admin felület szinte teljesen átalakult, így nem csak egy honlap, hanem egy ingatlankezelő felületet is kaptak.

Automata weboldal

12 Óra (Lapszemle)Automata hír / cikk oldal

Elképzelés.

A weboldal nagyon komplexre sikerült. Teljesen automatikus, azaz nem kell szinte hozzányúlni sem. A Legtöbb népszerű közösségi oldalhoz is automatikusan csatlakozik, Google Adsense, Google Analitycs szolgáltatásokhoz is szépen csatlakozik. Az automatikának köszönhetően időzített hírek, cikkek jelennek meg, ezért nem meglepő hogy indulása óta már túl van a 7000 cikken. Az oldal épp ezért óriási, de a gyorsasága ehhez képest megfelelő maradt.

Hírmagazin weboldal

Jobb MagyarországHír és közösségi oldal

Elképzelés.

Egy politikai hír / cikk oldal, mely a google adsense szolgáltatással is egybe lett kapcsolva. Nézettségi mutatók az admin felületen belül, automatikus Facebook posztolás, friss hír feliratkozás, hír beküldés, és sok más az egyszerűség jegyében.

ARAHSEEvent, és tevékenység bemutató honlap

Elképzelés.

Az oldal egy egyesületnek készült. Az alap elképzelés szerint, be kellett mutatni a csapatokat, és azt hogy az egyesület mivel foglalkozik. Mindemellett kérés volt, hogy legyen integrálva a Facebook oldal is (Eventekkel, képekkel együtt), és ez persze kövesse a változásokat is.

Karikagyűrű expressz - főldal
Átlátható webshop
Egyszerű cikk
Cikkek, hírek
Hasznos gyűrű tippek

Karikagyűrű ExpresszHonlap és webshop, letisztult és átlátható

Elképzelés.

Egy régi – szintén wordpress alapú – weboldalt kellett lecserélni. A lényeg, hogy egy átlátható webshopot kapjon az ide látogató. Illetve, hogy méretekben is mindenki megtalálja azt amit keres. Fehér alapon, csak hasznos infók, illetve ösztönzés, hogy az ember körbenézzen az oldalon is. Cikkek, hírek és hasznos tanácsok is megtalálhatók az oldalon.

iGag főoldal
Meme-k, gag-ek
Egyszerű meme. gag
Beküldési lehetőség
Bejelentkezés kicsit másképp .)

iGag - humor, és viccHumoros honlap, felöltési lehetőséggel

Elképzelés.

Új és modern design, szem előtt tartva a könnyed szórakozás lehetőségét. Az oldal gyors, és reszponzív. Feltöltési lehetőség csak regisztrált felhasználóknak, viszont ez is könnyű és letisztult. A feltöltés gyorsa, és érthető.

Hunbogen - Sport íjászat
Hunbogen logo
Hunbogen - képgaléria
Hunbogen - árlista
Hunbogen - cikkek, leírás

Hunbogen - Sport & HobbiKomoly Sport & Hobbi íjászat

Elképzelés.

Az oldal igazi kihívása a német nyelv volt. Szerencsére a Tulajdonos magyar, és jó kapcsolatai révén sikeres volt a weboldal építés. Valóban közösen építettük fel a Hunbogen-t. Nagyon konstruktív, és kommunikatív ügyféllel 🙂 Valódi élmény volt.

Lisztes László - főoldal
Lisztes László - oldal menü
Lisztes László - Életút
Lisztes László - galéria háló
Lisztes László - bemutatkozó

Lisztes LászlóZeneművész & Oktató

Elképzelés.

Lisztes művészúrnak készült weboldal célja az, hogy bemutassa Őt magát. Valamint nemrégiben indult és a Youtube csatornán futott oktató jellegű munkásságát is. Az automatikus player minden eszközön jól működik. A művészúr is roppant kreatív, és nagyon közvetlen is, ez a pozitív életvitel a videóin és az oldalán is látszik.

Budapest Day Trips - weboldal
Budapest Day Trips - túrák
Budapest Day Trips- egy túra
Budapest Day Trips - cikk
Budapest Day Trips - Kiemelt footer

Budapest Day TripsAngol nyelvű turisztikai oldal

Elképzelés.

Az oldal valójában egy új kinézetet kapott. A Tartalom a tulajdonos reaktivitását adja vissza. Jelenleg SEO nélküli ( 🙁 ) de reméljük ez is hamarosan változik.

Gyerekweb - főoldal
Gyerekweb - bemutató
Gyerekweb - játékok
Gyerekweb - videók
Gyerekweb - zenék

GyerekwebFőleg gyerekeknek, de jöhet a szülő is.

Elképzelés.

Az oldal célja, hogy tiszta – erőszakmentes, reklám mentes – értéket adjon a gyermekeink számára. Sajnos időhiány miatt az oldal fejlesztése megállt. Zene, játék, mese, kifestő… és sok más is megtalálható a Gyerekweb weboldalon. JELENLEG ELADÓ ! (2-300 e.Ft között) – érdeklődni telefonon keresztül : +36-30-1-820-420

szakmai oldal

Wybru - MontagenSzakmai bemutató oldal

Elképzelés.

Egy “One-Page” szakmai weboldal. Mely tökéletes példája “Az egyszerű néha nagyszerű” weboldalaknak is. Minden megtalálható, gyors, stabil tárhelyen biztosítva.

Szakmai honlap

Farkas Ügyvédi irodaSzakmai bemutatkozó honlap

Elképzelés.

Szakmai bemutatkozó honlap. Ennek függvényében alapvető menürendszerrel bír, és a megrendelő kérésére egy könnyen kezelhető blogrendszer is helyet kapott.

Amennyiben mellettem azaz a PixelBay mellett tennéd le a voksod, de még van nyitott kérdésed, kérlek küld el telefonszámod. 24-48 órán belül visszahívlak.

Visszahívlak.

shares