Ha kell egy profi

SZABADÚSZÓ
WEBDESIGNER

Fő profilom a weboldal és webshop készítés. A-tól Z-ig. Nézz szét a Pixelbay oldalán, hogy el tudd dönteni én leszek-e az akit szeretnél megbízni.

Állítsd össze weboldalad

Akár már 40000 Forintért.

Automatizált Webáruházak

Automatizált webáruházak
már 185000 Forinttól.

Webhosting

Már 8079 Ft/ éves díjtól

Oktatás

Online 3500 Ft / órától

Tanácsadás

Online 2500 Ft / órától

Állítsd össze weboldalad

Akár már 40000 Forintért.

Automatizált Webáruházak

Automatizált webáruházak
már 185000 Forinttól.

Webhosting​

Már 8079 Ft / éves díjtól (bruttó)

Oktatás

Online 3500 Ft / Órától

Tanácsadás

Online 2500 Ft / Órától

Miért WORDPRESS?

WordPress

Nem kell félni a WordPress alapokra helyezett weboldalaktól, webáruházaktól. Tudtad, hogy megannyi nagyobb név is, mint például a Mercedes, Walt Disney, Usain Bolt, Leonardo Dicaprio és sokan mások a WordPress keretrendszerével dolgoznak, hibátlanul. Rengeteg előnye van.

Tárhely

Az NB-Stúdióval karöltve alakítottuk ki a közös tárhelymegoldásainkat. Nagy előnye, hogy a több éves WordPress tapasztalatainknak köszönhetően úgy konfiguráltuk a hostingot, hogy az bizony egy nagyobb WooCommerce webáruháznak is megfeleljen. Így nem meglepő hogy a több mint 17000 terméket felsorakoztató MyComicCenter hibátlanul és gyorsan fut.

Pro pluginok

Jómagam az évek alatt már rájöttem, hogy bizony a Pro vagy prémium bővítmények nemcsak minőségben, de akár az oldalad gyorsaságában is fontos szerepet játszanak. Kb 70 Prémium bővítmény áll rendelkezésemre, melyeket ügyfeleimnek hihetetlen kedvezményekkel tudom adni.

Videók

Minden ügyfelemnek biztosítok videókat, melyek segítenek az oldal kezelésében. Ezek a legtöbb esetben személyre szabottak, hiszen egy-egy oldal merőben eltérő lehet, így sablon videókat nem érdemes "bevetni". Nevezhetjük oktató videónak is őket. Azt szeretném ezekkel elérni, hogy szeresd azt amit megálmodtál, ne félj tőle, merd kezelni alakítani.

Ügyfeleim véleménye

Számomra is fontos, hogy ügyfeleim mit is gondolnak rólam. Ebből tudok építkezni, fejlődni, még jobb lenni. Nagyon köszönöm innen is minden kedves ügyfelemnek aki megfogalmazott pár szót rólam.

Online Tanulás!

Szeretnél megtanulni honlapokat készíteni? Megannyi oktató van már a neten, így nem szeretnélek azzal untatni, hogy kit és miért érdemes választani. Én heti 2 alkalommal vállalok oktatást egy-egy "nebulónak". Minimum 18 éves kortól. Az alkalmak 1-1,5 órát ölelnek fel, és szinte minden óra után feladatokat bízok rád. A tanulás alatt kapsz egy gyakorló felületet, ahol ki tudod élni a megszerzett tudást, valamint amint készen állsz, az első domaint + tárhelyet és az Elementor Pro -t én állom neked, egy teljes évre. Így segítve azt, hogy el tudj indulni a saját utadon.

Nem csak azoknak ajánlom magam, akik hivatásszerűen szeretnének foglalkozni weboldal, webáruház készítéssel, de azoknak is, akik maguknak szeretnék létrehozni megálmodott honlapjukat.

Mennyibe kerül?

Az oktatást ingyen nem tudom adni. Ezt el kell fogadni. Óránként 3500 Forintot kérek, cserébe viszont erős alapokat kapsz, illetve el is indítalak az "utadon".

Rólam pár szóban

Vereczkei Attila vagyok, a PixelBay alapítója. Több mint 17 éve foglalkoztat az internet világa, picivel több mint 14 éve honlap, webshop készítéssel foglalkozom. Ebből kb 10 éve CMS alapú keretrendszert használok fel, nagyon sok honlapkészítés estében (és webshop készítésnél is). A PixelBay, mint vállalkozás 2016-ban jött létre, azóta is szabaduszó webdesignerként működöm. Tehát nem több fős ügynökséget találsz, ha velem kezdesz el dolgozni, hanem egyszemélyes vállalkozást. Maga a PixelBay azért jött létre, hogy bemutassam az elkészült munkáim Illetve, hogy aki szeretne kapcsolatba tudjon lépni velem, miután az oldalam segítségével talán segítettem megismertetni magam és munkásságom, ha csak részben is. Tehát jelenlegi fő profilom a honlapkészítés, tanácsadás, webshop készítés, tartalom szerkesztés és oktatás….

Kérj visszahívást.