Tel.: 06 (30) 1 820 420
E-mail: attila.vereczkei@gmail.com

Kiváló ár / érték arány jellemzi a honlap és webáruház készítéssel kapcsolatos szolgáltatásaimat.
Egyedi, gyors, stabil, reszponzív

honlapra vágysz?

Akkor jó helyen jársz.

A honlapkészítés, mint szolgáltatás természetesen megannyi elemet hordoz magában. Épp ezért minden honlap elkészítése előtt szeretnék veled is akár telefonon keresztül egy “pár” (inkább több) szót is váltani. Az a célom, hogy a fejedben élő képet a legélethűbben “megfessem” a honlapkészítés folyamatában. Lehet egyszerűbb, vagy komplexebb honlap amire vágysz, az én célom, hogy azt is kapd meg amit szeretnél. De ha nincs elképzelésed akkor rám is bízhatod magad, nekem biztos hogy lesz pár jó ötletem.

Az árképzés 80000 forinttól indul.

Honlapkészítés szolgáltatás kiváló minőségben és árban - PixelBay
Webáruház készítés kiváló minőségben és árban a PixelBay-nél!
Megbízható, vevőszerző

webáruházra vágysz?

Vedd fel velem a kapcsolatot.

Egy webáruház a mai világban rengeteg terhet le tud venni a vállunkról. Olyan automatizálási funkciók állnak rendelkezésünkre, melyekkel nemcsak gyorsabb, de kényelmesebb is lesz az online bolt fenntartása. Illetve vevő oldalon is több ilyen funkció létezik, melyekkel barátságosabb és megbízhatóbb lesz a webáruházad. További megannyi előnye lehet. Ha szeretnél bővebb infót kapni kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.

Az árképzés 150000 forinttól indul.

Eljött az idő, hogy

tanácsot kérj?

Keress meg, és megoldjuk.

Egy jó és tényleg használható tanács, vagy esetleg vélemény aranyat érhet. Arról is nem is beszélve, hogy mennyi időt tudsz megsporólni, és mennyi ideget ha megkérdezel valakit. Ettől még a honlap, vagy a webáruház a tiéd marad, csak nem őrlöd magad feleslegesen. Tanácsadásom kiterjed technikai, marketing körre is. Ha tanácsadásra lenne szükséged, és még nem állapodtunk meg, akkor első körben kérlek levelet írj.

5000 forint / óra.

Elakadtál a honlapoddal? Nem működik megfelelően a webáruházad? Tanácsadásom akár technikai jellegű is lehet.
wordpress-oktatas-szolgaltatas-kivalo-minosegben-es-arban
Érdekel a webdesigner élet?

Egy jó oktató kell?

Kezd el velem a tanulást.

Egyre több és több webdesigner születik a semmiből. Amikor én anno nekivágtam a dolognak, még messze nem volt ennyi. Ez annak is köszönhető, hogy minimális alapokkal is el lehet kezdeni a honlapokat készíteni. Viszont ettől még nem leszel webdesigner. Egész egyszerűen azért mert itt nem csak arról van szó, hogy hogyan kell összedobálni mindent, hanem ennél sokkal mélyebb ez a dolog. De ha komolyan érdekel, akkor kérlek keress fel a részletekért.

3550 forint / óra.