PixelBay - Készítsünk együtt honlapot! Keress bizalommal

attila.vereczkei@gmail.com

+36 (30) 774-0722
Ajánlatkérés - Kapcsolat a honlapkészítővel

Szia!

Jó hogy itt vagy. El is felejtettem mondani, hogy ajánlatkérés előtt ne felejtsd el beleírni ha érdekel a 0 Forintos ajánlatom. Tudod… azt amit a főoldalon is láthattál már… Jaaajj most el ne navigálj… Mégis?

Ha megnézted a főoldalt és újra itt vagy, akkor biztos hogy szeretnél valami iránt érdeklődni. Arra kérlek, hogy a lehető legpontosabban írd le. Nem kell szakszavakkal, csak a saját szavaiddal.

Köszönöm előre is a megtisztelő leveled.

Ajánlatkérés a Te honlapodhozKitöltés előtt vagy közben érdemes picit lentebb görgetni. 7 pontban kapsz segítséget.


7 dolog ami fontos lehet az ajánlatkérés közbenAlábbiakban kis segítséget szeretnék adni, hogy ne fussunk felesleges köröket.

Mit is szeretnél?

Ez nagyon fontos és első helyen van az ajánlatkérés esetében. Nem árt tudni hogy honlap, webshop készítés vagy javítás esetleg keresőoptimalizálás kell neked. Ezért kérlek ezt mindenképp írd le.

Mi az oldal célja?

Nem mindegy, hogy egy egyszerű családi, vagy infó honlap lesz a végeredmény, vagy éppen szeretnél forgalmat, bevételt generálni. Fontos az ajánlatkérés esetében ezt is pár szóban megfogalmazni.

Felkészültél?

Ha kész van az oldal tudnod kell, hogy nem lehet hátradőlni és lazítani. Ez olyan picit mint a családiház. Sosem lesz kész. Persze nem kell megijedni, itt leszek végig mögötted.

Mire van szükséged?

Készíts három kategóriát fejben. Első legyen, hogy mi az ami elengedhetetlen az oldaladon, a második a kevésbé fontos, illetve az utolsó ami nem fontos, de néha jól jöhet. Ezt se felejtsd el leírni az ajánlatkérés közben.

Kinézet…

Van konkrét elképzelésed? Színek, logo, betűtípus. Ha nincs az sem baj, de érdemes leírni ezt is. Persze rám is bízhatod, csak kérlek jelezd előre.

Keresőoptimalizálás

Egy privát honlap nem igényel keresőoptimalizálást, hiszen családtagjaidnak, vagy csak neked készült. Viszont vállalkozás esetében nem árt erre is figyelni. Biztos hallottál már a SEO kifejezésről. Sőt, lehet arról is, hogy ez végképp nem az olcsó kategória. Én azt mondom, hogy bátran határozz meg egy keretet az ajánlatkérés során amit erre szeretnél költeni.

Piac, és konkurencia

Ha eladni szeretnél, vagy vállalkozásod hirdetni, biztos akad konkurencia. Amennyiben tudod, hogy ki a legnagyobb konkurensed, nyugodtan írd meg nekem is. Vagy ha van olyan oldal, vagy elképzelés a konkurensnél amit újragondolva fel tudsz használni akkor az is jöhet.

 

 

    wpChatIcon
    shares